'Sensacions contradictòries' Article d'opinió de Jordi Agustí

Posted by Penya Jandrista GFC On 0:06:00 0 comentarios

SENSACIONS CONTRADICTÒRIES

Sóc un dels socis del Girona des de l’ascens a Segona Divisió, inclòs podriem dir que sóc un puja-carros des d’aquesta fita. He de reconèixer que no anava al camp a la meva infancia, de fet en els meus primers anys de soci no era un assidu a les grades de Montilivi però si vull dir que les dificultats que ha passat l’equip durant aquest anys han fet que els meus sentiments cap al Girona FC hagin anat incrementant. Cada dificultat m’ha fet més seguidor del Girona, passant del penal de Kiko Ratón, la permanència de l’any de Coro, la salvació del primer any de Machín i sense oblidar els ascensos frustats de l’any de Rubi, de l’any passat amb l’Osasuna i sobretot el disgust del Lugo.

Ara mateix estic molt il·lusionat amb la possibitat de pujar a Primera Divisió però he de reconèixer que en aquest moment que ho tenim més aprop que mai TINC POR.

Però no tinc por de que el pròxim any quedem últims de la classificació de Primera, ni que fem el record negatiu de puntuació de la categoria, ni que vingui el Barça i ens guanyi 0-7, ni fins i tot no tinc por que finalment aquest any no aconseguim l’ascens.

TINC POR de que pugem i que tota l’essència d’aquest club desapareixi i es converteixi en alló totalment diferent. TINC POR de que deixi de ser un club familiar com és. TINC POR de que la bona harmonia de la grada marxi. En definitiva TINC POR de que tot i que el club continuï dient-se “Girona FC” en realitat deixi de ser el Girona FC que tant estimo.

En els darrers temps, el club, sobretot amb el canvi de propietat, ha anat evolucionant cap a la professionalització més severa, segurament gràcies als diners invertits que han donat una certa pau institucional i una consolidació esportiva a la part alta de la taula classificatòria de Segona Divisió. Però començo a veure certes actituds que em confirmen que el sentiment vers el Girona FC de sempre es pot transformar en un simple seguiment cap a una empresa comercial. Si a sobre el club puja de categoria el canvi pot ser tan radical que perdem totes aquelles coses senzilles i petites que fan del NOSTRE club que l'estimi i sigui una part important de les nostres vides.

De moment, no vull donar exemples de coses que veig i m'expliquen, ni vull recitar una per una les coses que de ben segur canviaran. Temps al temps.

Només demano i molts estaran amb mi, que entenguin el que és aquest club com ho entenem nosaltres, els seguidors, part importantísima i pilar dels colors blanc-i-vermells.

Per Jordi Agustí (@TotoCompos)
0 comentarios:

Publicar un comentario