Prèvia del RCD Mallorca - Girona FC

Posted by Penya Jandrista GFC On 12:24:00 0 comentarios

Starway to heaven

per Albert Vendrell.

Després de 40 jornades plenes de victòries i poques decepcions, el Girona F.C. està a un pas (o dos) de ser nou equip de la Liga BBVA. Per assolir la històrica i inesperada fita l'equip immortal s'enfronta al sempre perillós R.C.D. Mallorca que, un altre any, ha completat una irregular i decepcionant temporada a la lliga de plata. 

Per a què el cel obri les portes al conjunt gironí l'Sporting de Gijón no ha de guanyar a la Nova Creu Alta contra el Sabadell (que es juga la vida i l'honor) i el Girona F.C. ha de guanyar el seu partit a l'Iberostar. Tal equació és possible però per això caldrà jugar com les anteriors 40 jornades. Paraules de Pablo Machín. 

Amb l'única però important baixa de Jonas Ramalho l'equip Gironí s'enfrontarà amb l'11 de gala habitual i que tantes victòries ha donat. No s'esperen canvis a l'alineació excepte baixes d'última hora. 

El R.C.D. Mallorca es despedeix de la seva afició retirant un dels seus símbols dels últims 15 anys, Josep Lluís Martí, que es retira amb 40 anys d'edat amb l'equip que més minuts ha disputat en la seva llarga carrera futbolística. No podrà despedir-se de l'afició l'estrella local i, potser nacional en el futur, Marcos Asensio que està concentrat amb la selecció espanyola sub-19.

Per tant, la que serà l'alineació que buscarà el cel és:


0 comentarios:

Publicar un comentario