L'Sprint Final

Posted by Penya Jandrista GFC On 16:01:00 0 comentarios

L’sprint final

Per @Ostrestu

El Girona F.C. s’enfronta aquesta tarda a l’Osasuna en partit de la 36a jornada de la Liga Adelante. El conjunt gironí es troba en segona posició d’un sprint final en el que el Betis sembla que ho té quasi fet, L’Sporting vol lluitar cos a cos amb el Girona i en el que grans favorits com el Real Valladolid i  Las Palmas han quedat una mica enrere. Tot i aquesta posició, qualsevol dels 3 equips poden prendre-li la posició en la recta final de la marató de la Liga Adelante.

En una altra passa d’aquest sprint el Girona F.C., necessita guanyar davant un equip que havia de ser els favorits en pujar a la Liga BBVA. Malgrat el seu favoritisme, el seu rendiment ha estat molt baix i es troba en posicions de descens. Els problemes econòmics, institucionals i una plantilla enfonsada anímicament davant les circumstàncies de la temporada han ferit un conjunt històric. Però un lleó ferit pot ser tant mortal com un de sa...

Per a aquest partit el Girona F.C. recupera quasi tots els jugadors excepte David García i Gerard Bordas que continuen lesionats. Tanmateix, sembla que l’onze inicial no es mourà i que serà el que ens té acostumats. Els petits canvis que hi pot haver són els del carril esquerre on Juncà podria entrar en l’etern dubte entre Coris i Aday. A la davantera, Machín té per on escollir i davant el bon rendiment de Mata els últims partits i de Felipe poden fer ballar la clàssica davantera Felipe-Sandaza.

Així doncs, per a la següent passa de l’sprint final l’alineació pot ser la següent:0 comentarios:

Publicar un comentario