La prèvia del Deportivo Alavés - Girona FC; per @Ostrestu

Posted by Penya Jandrista GFC On 22:04:00 0 comentarios


Anar a Mendizorroza a trencar el fortí de l’Alavés
Per @Ostrestu

Després d’un empat just contra el Saragossa on el Girona F.C. mai es va rendir tot i el gol local i les contínues interrupcions de l’equip de Popovic, al cap de dos dies toca anar al País Basc per enfrontar-se a l’Alavés que dista molt de l’any passat. Amb vells coneguts de Girona a la seva plantilla com Despotovic, Migue, Galán, Ion Vélez o l’efímer Manu García, tantmateix, no són ells la columna vertebral de l’equip de Vitòria que té en Manu Barreiro, Toti, Lanzarote, Juli o Laguardia com a homes cabdals de l’equip. L’equip local vol rebre el Girona F.C. amb el ganivet entre les dents per provar d'assaltar el sisè lloc de la categoria que dóna accés als play-off. El Saragossa no sembla que se li pugui escapar però amb el goal average particular guanyat per part de l’Alavés sembla tot possible.

L’afició el Diumenge va rebre el cop dur de la lesió de Lejeune que l’han operat del colze i possiblement es perdria el que queda de temporada. Carles Mas sembla l’escollit per ocupar la seva plaça. Tot i la seva joventut aquest any Carles Mas ha jugat més partits que la temporada passada on va jugar uns quants partits a la primera volta i a la segona va desaparèixer de l’onze inicial. Aquestes jornades poden servir per reivindicar-se com el central de la casa que ha de comandar el centre de la defensa durant anys. Tot i la baixa de Lejeune tothom sap que l’oportunitat de l’ascens no es pot escapar si el Girona F.C. guanya tots els seus partits cosa que no pot dir el mateix l’Sporting que hauria de començar a golejar i guanyar per assegurar-se el segon lloc. Així doncs, l’optimisme ha de planejar en l’aficionat blanc-i-vermell que té l’ascens a tocar. No val, doncs, assenyalar amb el dit a responsables d’empats per fallar un penal o a membres de la plantilla. Cal remar junts per vèncer. Els altres, ara mateix, oportunistes de ploma.

Carregar les energies és fàcil veient l’objectiu de l’ascens a prop i el Girona F.C. hauria de demostrar la seva sempre excel·lent imatge fora de casa. No es preveuen canvis apart de Carles Mas per Lejeune tot i que no és descartable que Aday o Coris puguin ser al carril esquerre on Juncà ha rendit força bé les últimes jornades però li costa acabar amb forces el partit.


El possible onze pot ser:


0 comentarios:

Publicar un comentario