Derbi gironí sense concessions. La prèvia d'Ostrestu

Posted by Penya Jandrista GFC On 13:03:00 0 comentarios


Derby gironí sense concessions

Per Albert Vendrell


Després de la magnífica i, per molts, inesperada victòria del Girona a camp de l’Alavés, es retroben dos conjunts amb dinàmiques similars. Els dos equips gironins busquen objectius inesperats a principi de temporada pensant que l’objectiu seria escapar de la zona baixa i arribar el més aviat possible als 51 punts. Ni una cosa ni l’altra. Els 51 punts no faran falta per mantenir-se i la permanència fa jornades que els dos equips la tenen al sac i ben lligat.

A 3 jornades pel final el Girona F.C. no pot despistar-se i ha de guanyar els 9 punts que queden per disputar. Depèn de si mateix per ascendir a la Liga BBVA. L’excel·lent rendiment que està protagonitzant l’equip de Pablo Machín durant les últimes jornades fan que el somni sigui real i que un malson seria quedar-se a la Liga Adelante. Tanmateix, arribar a aquestes altures depenent de sí mateix per ascendir a la Primera Divisió és una fita que molt pocs esperaven trobar-se, si més no en l’actual temporada.


Per al derby gironí Pablo Machín no pot comptar amb Ramalho que es va lesionar greument al genoll el passat dimecres. El triplet defensiu podrien ocupar-lo Íñiguez, Richy i Carles Mas. A la resta de línies no hi ha cap més baixa així que l’onze serà prou conegut. El Llagostera recupera els sancionats Querol, Aimar i Tito.L’onze que pot alinear Pablo Machín en el duel contra el seu amic Oriol Alsina és: 


0 comentarios:

Publicar un comentario