Prèvia del Girona FC vs Real Valladolid

Posted by Penya Jandrista GFC On 20:52:00 0 comentarios

Una victòria per imposar distàncies

per Albert Vendrell.

El Girona F.C. es torna a enfrontar a Rubi i el seu Valladolid aquest cop a Montilivi. Els dos equips van 4rts i 5ens respectivament i una victòria de l’equip gironí allunyaria al Valladolid de la lluita per l’ascens directe. Després de la venda del club a uns inversors i de la ressolució dels problemes econòmics gràcies a la venda, la plantilla voldrà arrodonir la setmana amb una victòria per dir-los als altres candidats a l’ascens que no estem somiant: anem de debò.

La campanya engegada pel club i l’afició per omplir Montilivi fa molt probable que l’estadi estigui gairebé ple o ple de gom a gom. L’afició gironina voldrà animar als seus per assegurar ja quasi el play-off i guanyar per primer cop a un dels equips de dalt de la classificació. Davant aquestes perspectives, l’entrenador Pablo Machín segurament recuperarà a Lejeune però encara no hi será Juncà que segueix recuperant-se de la lesió. Els dubtes són a les bandes on tenen possibilitats Cifuentes, Coris i Aday i també al migcamp que depenent com plantegi el partit el tècnic sorià poden entrar els dos Christian o Jandro. Tanmateix, sembla que Eloi Amagat serà titular. Lejeune té totes les papeletes de ser titular a no ser que no s’hagi recuperat de la lesió. Si fos aquest cas, Carles Mas tornaria a estar a l’onze.  El Real Valladolid té les baixes d’Alfaro i d’Hernán Pérez però recupera a Roger i Mojica.

Es preveu que sigui el partit de la setmana a la Liga Adelante i molts aficionats de la categoría miraran amb lupa el desenvolupament del joc i del partit amb especial atenció a la tornada de Rubi a Montilivi. Al tècnic català li van bé les coses a Pucela però últimament ha baixat una mica el rendiment i algun cop s’ha especulat que si no millorava podria haver-hi l’opció de ser cessat. Finalment, el Valladolid continua amb Rubi i amb 2 ex jugadors gironins a l’onze inicial: Chus Herrero i Timor. Aquest últim ja està tornant a fer gols i será un dels grans perills de l’equip vallisoletà juntament amb Roger i Jeffren que ja va marcar a l’anada.

Finalment, l’onze probable per demà dissabte a les 18:00h serà el següent:0 comentarios:

Publicar un comentario