Prèvia del SD Ponferradina vs Girona FC

Posted by Penya Jandrista GFC On 15:23:00 0 comentarios

La tornada al camp de la resurreció

per Albert Vendrell.

31 de maig del 2014. Ponferrada, el Bierzo. Estadi El Toralín, 20:25 h. El Girona F.C. empatava a 1 contra la Ponferradina. Si no guanyava el partit era molt possible que no aconseguís la permanència a la Liga Adelante. Centrada des de la banda i Ortuño remata a gol. 1-2. Resisteix 15 minuts més i guanya el partit. El Girona F.C. es planta amb 48 punts a falta d’una jornada. 

Va ser la crònica d’uns minuts en què el Girona va palpar l’abisme i va tornar a resorgir per quedar-se un altre any a la Liga Adelante. La victòria a casa contra el Deportivo va confirmar la permanència, quasi històrica, d’un equip que 3 mesos abans semblava condemnat a l’infern de Segona B i quasi a la desaparició.

 8 de març del 2015. Ponferrada, el Bierzo. Estadi El Toralín, 17 h. La Ponferradina s’enfronta al Girona F.C. en una situació totalment diferent. El Girona F.C. està virtualment salvat amb 51 punts i la Ponferradina a 2 passes. Els dos equips estan situats a la zona calenta, però a la del play-off d’ascens. Pablo Machín ja parla sense embuts que treballen per aconseguir l’ascens directe i a Ponferrada lluiten per entrar a la promoció i fer història.  La situació és totalment diferent, oposada,  però la victòria pot ajudar molt als dos equips en aconseguir una fita que encara no han assolit: l’ascens a la Liga BBVA.

Per al partit d’aquest diumenge el Girona F.C. té les baixes de Juncà, Fran Sandaza, Eloi Amagat i Felipe Sanchón. Davant la baixa del davanter centre toledà, Jaime Mata es perfila com a titular a l’onze gironí i amb la possible baixa del menut jugador barceloní, Pablo Machín valora l’entrada a l’onze de jugadors quasi inèdits com Christian Alfonso i Gerard Bordas sense descartar, també, a Jandro. També va sortir a la palestra el nom d’Aday però atès que el carriler esquerrà  Juncà no té encara l’alta no sembla que hi hagi d’haver canvis en aquesta posició. Al pivot el dubte és saber si Pere Pons recuperarà el lloc al mig del camp en detriment de Pablo Íñiguez o Cristian Gómez. Tampoc es pot descartar Jandro

Davant aquestes circumstàncies l’onze del Girona F.C. davant la Ponferradina pot ser:

0 comentarios:

Publicar un comentario