Prèvia del Girona FC vs CE Sabadell

Posted by Penya Jandrista GFC On 14:47:00 0 comentarios

Recuperar les sensacions i la victòria

per Albert Vendrell.

Aquest diumenge a les 17h el Girona F.C. s’enfronta al CE Sabadell a la 30a jornada de la Liga Adelante. A hores d’ara, les notícies que volen sobre la compra del club per part de Ricardo Pini porta esperança als seguidors i que els problemes econòmics es puguin solucionar. És necessari per a què la temporada esportiva vagi agafant cos i es pugui assolir l’objectiu actual que és disputar els play-off o l’ascens directe a la Liga BBVA

Finalment, sembla que la part econòmica pot resoldre’s si Ricardo Pini compra l’entitat i inverteix en el club, cosa que donaria tranquil•litat als jugadors i als aficionats per concentrar-se en les últimes jornades de la lliga on el Girona s’hi jugarà tot. Bé, tot no, la permanència ja és un fet.  Concentrar-se en la lliga i la classificació és la màxima prioritat de l’entitat si vol aconseguir el que l’any 2013 on es va poder assolir: l’ascens a la Liga BBVA.  Si s’entra en una dinàmica on les notícies econòmiques omplen les portades el somni es pot esvair de seguida.

Tampoc el Sabadell té un panorama tranquil. Són últims i fa jornades que no guanyen. Tot i la millora dels últims partits on han empatat i comencen a gaudir de bon joc encara han de guanyar per trencar definitivament la dinàmica i es plantegen assaltar Montilivi aprofitant les aigües braves que baixen per Girona. És probable que Mandià aposti per dues puntes per superar l’entremat defensiu del Girona col•locant a l’ex jugador del Girona Benja junt amb Aníbal Zurdo, jugador que va ser la sorpresa de la temporada passada. L’entrenador vallesà segurament jugui amb un 4-4-2. 

El Girona F.C. té les baixes per lesió de David Juncà, David Garcia i Bordas. Felipe i Eloi podrien sortir de titulars i tornar a l’equip quasi de memòria que té l’afició del Girona.  No obstant, no seria estrany veure a Jandro o Cristian Gómez al trivot per enganxar amb Felipe Sanchón i Fran Sandaza que semblen fixes a dalt. L’etern dubte a la banda esquerra és la titularitat o d’Aday o de Coris.

Així doncs, l’onze titular pel partit contra el C.E. Sabadell pot ser el següent:0 comentarios:

Publicar un comentario