Prèvia del Real Betis vs Girona FC

Posted by Penya Jandrista GFC On 13:26:00 0 comentarios

A ser més temibles i guanyar al Benito Villamarín

per Albert Vendrell.

Avui dissabte a les 20h s'enfrenten el Betis de Pepe Mel i el Girona F.C. en el partit de la 26a jornada de la Liga Adelante. Ambdós clubs passen per uns moments institucionals que poc ajuden a què els equips rendeixin al 100%,però, tanmateix, els dos estan complint amb els seus respectius objectius. L'equip gironí ja ha complert amb l'objectiu de cada temporada, la permanència, i ara busca fer quelcom més amb la possibilitat d'ascendir a la Liga BBVA o tornar a jugar el play-off com va passar la temporada 2012-2013 on l'Almeria ens va despertar del somni. 

L'equip gironí té la baixa d'Eloi Amagat i Bordas no ha entrat a la convocatòria. Torna a la llista l'oblidat Juanlu.  L'equip voldrà refrendar el seu poder a fora de casa i treure un bon resultat de l'equip més poderós de la Liga Adelante. Donar el cop de puny a la taula és l'objectiu d'un Girona que vol oblidar la paraula descens del vocabulari d'aquesta temporada quasi matemàticament. 

Per a aquest partit el Girona no farà grans canvis a l'alineació i Cristian Gómez serà qui entrarà en el lloc d'Eloi Amagat. Juncà segueix de baixa i, per tant, Aday té molts números de repetir en l'onze en detriment d'un Coris a qui la seva resistència física l'està penalitzant. 

Per tant, davant aquest partit l'alineació del Girona pot ser la següent: 0 comentarios:

Publicar un comentario