Prèvia del Girona FC vs Real Sporting de Gijón

Posted by Penya Jandrista GFC On 20:18:00 0 comentarios

Quan l'equip i la institució fan camins diferents

per Albert Vendrell.

Aquest diumenge a les 12 h del matí el Girona F.C. s’enfronta a l’Sporting de Gijón. Un partit que en un any típic de la Segona A seria un duel desigualat i amb un equip lluitant per ascendir directament i l’altre intentant estar a la zona mitja sense patir gaires problemes ni amunt ni abaix. Però aquest any s’enfronten dos equips que estan tenint una temporada molt similar en diversos aspectes.

Institucionalment cap dels dos equips passa pel seu millor moment. Els deutes que arrosseguen de temporades anteriors estan dificultant l’excelsa temporada del dos clubs a la Liga Adelante aquest any. A l’equip de Montilivi es comet un any rere l’altre les trifulques personals i d’ego entre el propietari de l’entitat i alguns directius. Si bé és cert que sempre s’ha d’estar agraït a en Josep Delgado per l’esforç que va fer pel club en el seu moment també se’l pot retreure que no està venent el club en un moment en què l’equip ja quasi ha fet els deures i la institució està bordejant el suspens econòmicament. Si fa dues setmanes semblava que l’economia no seria un problema ara falten prop de 400.000 euros per poder passar el 19 de febrer amb l’aprovat de l’administrador concursal. Si no fos així, igual el club podria desaparèixer.

Esportivament parlant ambdós clubs passen per una temporada dolça on l’aposta per jugadors del planter (sobretot l’Sporting de Gijón) i per jugadors que no van rendir prou bé a altres clubs (cas del Girona F.C.) estan donant els seus fruits i estan lluitant per l’ascens directe a la Liga BBVA. El club ha aprofitat el partit del diumenge per convocar el dia del club (econòmicament parlant) i les entrades les haurà de pagar tothom. L’equip gironí arriba a aquesta jornada amb 47 punts i amb una llarga ratxa sense perdre que ha portat a què Pablo Machín sigui l’entrenador del mes de gener de la Liga Adelante. A més, Becerra segueix recollint premis i molts números per jugar a la Liga BBVA l’any vinent. 

Per a aquest partit tampoc es preveuen grans canvis, més aviat el contrari. Els únics dubtes poden ser al carril esquerre on Aday i Coris es disputen el lloc mentre Juncà segueix recuperant-se de les molèsties. La resta de l’equip sembla intocable i només alguna petita variació a la punta i al migcamp podrien canviar una mica les cares del partit.

Així doncs, l’equip de futbol del Girona F.C. vol deixar la feina feta amb la següent alineació:0 comentarios:

Publicar un comentario