Prèvia del Girona FC vs CD Numancia

Posted by Penya Jandrista GFC On 15:13:00 0 comentarios

Oportunitat per guanyar-se el lloc

per Albert Vendrell.

El Girona F.C. s’enfronta demà diumenge a les 17 h al Numància en la 27a jornada de la Liga Adelante. L’equip gironí es vol refer de la derrota al camp del Betis per 2-1 amb una victòria a casa que els faci superar els 50 punts i confirmar que han de mirar cap amunt i no cap abaix durant el que resta de temporada. Per aconseguir aquesta fita la directiva ha situat els preus més barats que d’altres jornades i vol, almenys, que Montilivi faci un bon aspecte.

El partit es presenta amb l’oportunitat de superar algun dels 4 equips que el superen a la classificació ja que el Real Valladolid i l’Sporting de Gijón s’enfronten al Nuevo Zorrilla. A més, el Las Palmas s'enfronta al Tenerife de Raül Agné que ve de derrotar el Valladolid la setmana passada i vol mirar els llocs de descens des de més a dalt. Així doncs, la possibilitat de pujar algun lloc a la classificació i de tornar a advertir els companys de play-off que no es pensen despenjar.

D’altra banda, el partit no és només una oportunitat per al club per pujar algun lloc a la classificació sinó que diversos jugadors tindran l’oportunitat de demostrar que mereixen un lloc a l’onze inicial. Després que a Pablo Machín se li ha retret alguns cops que no rota l’equip, les lesions i sancions l’obliguen a fer canvis i confiar en jugadors amb menys minuts. Pere Pons, Juncà, Eloi Amagat i, potser, Felipe seran baixa per al partit de demà a Montilivi. Molts jugadors poden entrar a l’onze davant d’aquestes baixes tot i que qui té més números és Aday perquè, a més de la possibilitat de jugar al carril esquerre, pot jugar al trivot o en punta amb Fran Sandaza.

Així doncs, per cobrir la baixa de Pere Pons sembla que Íñiguez té tots els números per cobrir la baixa del jugador de Sant Martí Vell i demostrar el perquè és un jugador internacional sub-21 per Espanya.  Per cobrir la baixa d’Eloi Amagat i la més que possible de Felipe Sanchón diversos jugadors poden ocupar el lloc: Aday, Cristian Gómez, Cristian Alfonso, Jandro, Mata i Gerard Bordas. Tot sembla indicar que Cristian Gómez i el madrileny Mata poden ocupar els seus llocs. Tanmateix, sembla que Cristian Alfonso, Jandro i Gerard tenen opcions d’entrar a l’onze. 

El possible onze inicial per al partit de demà és el següent:0 comentarios:

Publicar un comentario