Prèvia del CD Tenerife vs Girona FC

Posted by Penya Jandrista GFC On 11:28:00 0 comentarios

Fer els deures abans d'hora esportivament

per Albert Vendrell.

Aquest diumenge a les 19 h. el Girona F.C. s’enfronta al C.D. Tenerife amb la intenció de tornar a sumar 3 punts fora de casa davant un conjunt que ha entrat en posicions de descens després de diversos mals resultats seguits. La directiva del club chicharrero va decidir prescindir de Álvaro Cervera per contractar l’ex entrenador del Girona F.C. i històric del club Raül Agné. L’entrenador de Mequinensa voldrà fer valer el tòpic de a  entrenador nou victòria segura.

Si a les Illes Canàries la setmana ha estat convulsa, al club gironí fa anys que es viuen setmanes convulses ja sigui esportivament o econòmicament. Si aquest any l’equip esportivament funciona com un rellotge suís i és efectiu i ja quasi està salvat a meitat de temporada (a 7 punts dels 51 amb els quals quasi mai s’ha baixat), la part económica està en perill atès que el grup de l’argentí Pini sembla haver quasi descartat l’opció de comprar el club. El Girona té 12 dies per solucionar els problemes econòmics i els 380.000 euros que segons diverses fonts li fan falta al Girona F.C. per sortir del concurs de creditors. L’encara president del club Josep Delgado i el Consell d’Administració semblen que poden ser els salvadors del club. No semblen molt nerviosos però per més que els gironins tenim la pell dura de patir seria bo resoldre els problemes.

En el vessant esportiu el Girona F.C. té els mateixos jugadors disponibles que contra l’Alcorcón ja que Juncà encara no fa net de la lesió al peu. Així doncs, no s’esperen grans canvis a l’alineació ja que Pablo Machín ha declarat també que no vol fer rotacions perquè no tenen assegurada la permanencia. Els dubtes de cara al partit de Tenerife estan en el carriler esquerre on Aday podría entrar per Coris i en la davantera on entre Felipe, Fran Sandaza i Mata es disputen dos llocs. El més probable, però, és que els dos primers siguin titulars. 

L’alineació per al partit del diumenge pot ser:
0 comentarios:

Publicar un comentario