Prèvia del Girona FC vs AD Alcorcón

Posted by Penya Jandrista GFC On 18:35:00 0 comentarios

Quelcom més que la mitjana anglesa

per Albert Vendrell.

Fa jornades que el Girona F.C. té una mitjana similar a l’anglesa guanyant 1 partit i empatant l’altre. El que la mitjana anglesa demana és que a casa guanyis i a fora treguis un empat sempre. Com som el Girona F.C. anem a l’inrevés.  Davant el rendiment dels 4 equips capdavanters a la Liga Adelante s’haurà de guanyar a casa per seguir el seu ritme doncs no sembla que baixin la guàrdia.

Aquest cap de setmana rebem l’AD Alcorcón, equip amb el qual sempre ens hem emmiratllat no només per un club humil que treu rendiment sota les pedres sinó perquè la història recent dels dos clubs ens convida a recordar el 3-2 viscut fa 2 temporades amb remuntada inclosa i el play-off d’ascens en què vàrem guanyar la primera eliminatòria. Aquest any, l’entrenador és el mateix José Bordalás. L’any passat van haver de recórrer als seus serveis per no baixar a l’infern de la Segona B i aquest any està en una còmoda 9a posició.

Per a aquest partit tampoc es preveuen molts canvis atès que Pablo Machín només ha perdut per Jandro per haver estat operat d’una apendicectomia per laparoscòpia i serà baixa 3 setmanes. El carriler esquerre Juncà encara és dubte per a aquest enfrontament.  Així doncs, tampoc es preveuen grans canvis respecte l’equip que va enfrontar-se al Racing de Santander. L’entrada de Richy per Íñiguez sembla la més evident a priori. També les paraules d’elogi cap a Eloi Amagat en el post-partit per part de l’entrenador gironí fan entendre que serà titular també diumenge.

Els dubtes poden estar al carriler esquerre on si no està al 100% Juncà és molt probable que Sebas Coris sigui un altre cop titular. També a la davantera és on l’entrenador sorià pot fer algun canvi donant entrada a Mata per algun dels dos davanters: Fran Sandaza i Felipe Sanchón. Tanmateix, sembla improbable. Així doncs, l’onze probable per al diumenge pot ser el següent:

La possible alineació podria ser la següent: 
 

0 comentarios:

Publicar un comentario