Prèvia del CD Lugo vs Girona FC

Posted by Penya Jandrista GFC On 17:52:00 0 comentarios

Torna el Girona Futbol Club

per Albert Vendrell.

Després d’una setmana moguda amb notícies d’inversors argentins interessats en la compra del club torna el futbol i torna el Girona Futbol Club. Diguem-ho sense abreviatures perquè durant aquesta setmana s’ha parlat més de temes personals i de negocis que no pas del futbol, potser perquè és la parcel·la que més funciona ara mateix al club.

L’interminable afer entre Rebled i Boadas, o el que alguns en diuen Girona Falcon Crest (Iván Quirós dixit), no fa més que embrutar la imatge d’un club simpàtic però singular. Preguntin a la resta de clubs de la Liga Adelante quina opinió tenen del Girona F.C. i cap respondrà que malament. En canvi, arreu de Catalunya se sap que el cainisme gironí no té res a envejar al d’altres clubs com el F.C. Barcelona. L’enèsim estira i arronsa dels dirigents i implicats en les accions no fan més que entorpir el futur econòmic del club i la seva viabilitat. L’entrada de 300.000 euros és urgent i, si la prioritat és el Girona Futbol Club, s’hauria de deixar el Girona Falcon Crest en un altre moment.   

Tanmateix, el futbol i el temps són implacables i aquest dissabte toca jugar contra el CD Lugo a l’Anxo Carro. El Girona F.C. mai ha perdut contra l’equip gallec i sempre ha guanyat el seus duels a la Liga Adelante. Fins i tot l’any passat en una temporada molt irregular de l’equip gironí es varen guanyar tant el partit a Lugo (1-2) com el partit a Montilivi (6-0). Per al partit de dissabte és baixa Juncà el qual sembla que no fa net de les seves molèsties. Per contra entra a la convocatoria Fran Sandaza, tot i que encara està convalescent de l'esquinç en el turmell, en les últimes declaracions de Pablo Machín deixa constància que podria jugar. 

No es preveuen grans canvis a l’alineació però els dubtes poden estar al migcamp i a la davantera on depenent de la posició que jugui Felipe Sanchón el plantejament i els jugadors poden canviar. Si Felipe Sanchón juga en punta és força probable que Eloi Amagat jugui com a titular per segon cop consecutiu tot i que altres jugadors poden tenir presència en l’onze inicial. No és descartable l’opció de Mata (sobretot si Sandaza no es recupera) a la davantera però tot sembla indicar que o entra Fran Sandaza com a titular o Felipe Sanchón estarà en punta.

Així doncs, una possible alineació davant del CD Lugo pot ser la següent:
0 comentarios:

Publicar un comentario