Prèvia del Real Zaragoza vs Girona FC

Posted by Penya Jandrista GFC On 19:15:00 0 comentarios

A per una victoria de prestigi en un camp de prestigi

per Albert Vendrell 

Pocs s’imaginaven fa uns anys que el Real Zaragoza estaria competint amb el Girona F.C. per als primers llocs de la Liga Adelante. Aquesta és la gràcia del format de divisions de la Lliga Espanyola i de tants països europeus. El Girona F.C. es presenta a la Romareda amb una sensació agredolça: va fer un bon partit davant del Barça B però va pecar d’allò que tant bé ha fet durant les anteriors jornades, és a dir, l’efectivitat. La derrota no va fer mal a l’esquema, ni a les sensacions ni als ànims però sí a la taula classificatòria on ja no ocupa el primer lloc ni les places d’ascens directe. 

Tanmateix, sembla la Romareda un camp propici per donar el cop d’efecte que necessita el Girona F.C. per dir-los a la resta d’equips: “Ei, estem aquí i no pensem marxar”. Tornar a efectuar el mateix joc que a Montilivi i l’efectivitat que s’ha tingut la resta de temporada són el referent per tornar als llocs d’ascens directe. 

Per a aquest partit Pablo Machín segurament no podrà comptar amb Juncà i amb Lejeune i té el dubte de Cifuentes. Per substituir al lateral de Riumors és molt possible l’entrada de Bigas o de David Garcia, amb més opcions per al primer. A la banda dreta Coris, Juanlu o Aday podrien entrar en el lloc de Cifuentes. Si Cifuentes juga fins 5 jugadors poden substituir-lo depenent del joc que vulgui efectuar Pablo Machín. Si és més defensiu, Bigas o David Garcia; si és més ofensiu, Coris, Juanlu o Aday. En el lloc de Lejeune qui té més números d’ocupar el centre de la defensa és Íñiguez sense obviar Carles Mas que segurament anirà a la banqueta si no és a l’onze inicial.

L’últim dubte podria ser l’entrada de Felipe per Mata que tot i aportar molt treball i desmarcada no acaba d’estar fi de cara a gol. Si Felipe substitueix Mata podria entrar Eloi Amagat, Cristian Alfonso, Cristian Gómez o, inclús, Jandro. Tot plegat dependrà de si vol un estil més ofensiu (Cristian Alfonso o Jandro) o més contemporitzador (Eloi Amagat o Cristian Gómez).

El possible onze a efectuar per Pablo Machín pot ser doncs:

0 comentarios:

Publicar un comentario