Prèvia del Girona FC vs FC Barcelona B

Posted by Penya Jandrista GFC On 21:50:00 0 comentarios

El Girona F.C. s’enfronta al millor equip de la categoria

per Albert Vendrell 

Pot sonar a tòpic. Segurament, ho és. Tanmateix, no és tant allunyat de la realitat. Ens enfrontem a una de les millors pedreres del món, amb un potencial econòmic enorme i, individualment, amb una qualitat innata per jugar al futbol. Per tant, a priori, són els millors.

En canvi, veiem la classificació i veiem el Girona F.C. líder amb un punt més sobre el Las Palmas (aquests amb un partit pendent davant el Sabadell) i l’Sporting de Gijón (imbatut) i amb 13 punts d’avantatge amb el Barça B. La lògica de la Segona Divisió A és que les millors plantilles no fan els millors equips i que els pressupostos més alts no asseguren  pas res.

Els dos equips són diametralment oposats quant a sistema de joc. El Girona F.C. juga a transicions ràpides, amb molta intensitat, atac per les bandes i joc directe. En canvi, el Barça B fa un joc elaborat, preciosista, buscant el forat pacientment per marcar el gol. El nostre equip fa temps que manté una inèrcia positiva, amb efectivitat a les dues àrees i on els noms de Becerra, Felipe Sanchón i Fran Sandaza sobresalten en un grup homogeni on el paper de cada jugador es fonamental per a l’esquema de joc. Els carrilers són els únics que no tenen un substitut clar i quan un dels dos falten el nivell de joc baixa. Tant és així, que si Juncà no juga a la banda esquerra (que sembla que no es recuperarà i no jugarà) es divisa un problema al carril esquerre. Les alternatives passen per David Garcia, Juanlu, Coris o Bigas. 

El Barça B, en canvi, porta una mala ratxa i un curs molt irregular. La defensa està sent molt feble i li marquen gols amb facilitat tot i el bon rendiment d’Ortolà o d’Edgar Ié (dimecres va debutar amb el primer equip a la Copa del Rey) els errors de compenetració i les pèrdues de concentració fan que el filial no sigui sòlid defensivament. Al migcamp destaca l’omnipresent Samper. A davant la por la porten Dongou, Adama i Sandro. 
El partit precisament es pot solucionar a les àrees on el Barça B té molta pólvora a davant i on el Girona F.C. pot treure molt profit de les badades defensives del Barça B. Si el Girona F.C. guanya la possessió pot tenir encara més avantatge respecte al Barça B ja que depenen molt del joc de possessió per sentir-se còmodes.

No és previst que a l'equip hi hagin canvis per tant la possible alineació és la seguent:
0 comentarios:

Publicar un comentario